Ontstaan

Sinds 1998 is er op Yggdrasil een biologische hoevewinkel organisch gegroeid. Dit wil zeggen dat aanvankelijk de klanten in de tuin groenten kwamen kiezen en af en toe mee-oogstten.

Door de toename van het aantal klanten werd het steeds moeilijker om telkens weer de tuin in te gaan. Zo ontstond een winkeltje. Op den duur hadden we onvoldoende productie en zagen we ons genoodzaakt bij aan te kopen op de biologische vroegmarkt. Dan brachten we ook zuivel mee en tenslotte kochten we ook droogwaren aan.

Uiteindelijk hadden we een heel goed draaiende biowinkel met een hele gamma aan basisproducten en ecologische onderhoudsproducten van het merk Sonett.

Omdat het allemaal wat te veel en te druk werd, is onze winkel gesloten per 1 september 2010.

Twee jaar later, is één van onze kinderen, nl. Frank, in het project gestapt en als onderdeel van het project is de winkel terug geopend. Dezelfde visie blijft de basis vormen van waaruit gewerkt wordt. De winkel is sterk vergroot, ook het sortiment is uitgebreid.

Je kan bij Yggdrasil terecht voor een uitgebreid (seizoensgebonden) sortiment dagverse groenten en fruit. Daarnaast is er een gamma aan zuivelproducten, droogwaren, versnaperingen, dranken, verzorgingsproducten ... Alles producten kan je hier bekijken: Sortiment.